Väestönsuojan varusteet

Väestönsuojassa tarvitaan työkaluja ja tarvikkeita

Varustamme väestönsuojat oikein

Lainsäädäntö määrittelee vaatimukset myös väestönsuojan laitteille ja varustukselle, kuten varavesisäiliölle ja käymälöille. Kiinteiden laitteiden lisäksi väestönsuojaan tulee hankkia suositusten mukainen suojelumateriaali. Suojissa tarvittavat työkalut ja tarvikkeet vaihtelevat suojan luokan ja pinta-alan mukaisesti. Lisäksi teollisuus- ja liikekiinteistöjen sekä taloyhtiöiden väestönsuojien tarvikesuositukset ovat erilaiset.

Hanki varusteet kauttamme

Tarkastuksen yhteydessä kartoitamme myös väestönsuojan varusteet ja laitteet. Vanhentuneiden tai puutteellisten varusteiden tilalle voit hankkia uudet varusteet kauttamme. Saat kaikki tarvittavat varusteet meiltä kilpailukykyisin hinnoin. Asiantuntijamme auttavat oikeiden varusteiden hankinnassa kaikenlaisiin väestönsuojiin. 

Ota yhteyttä

Säteilymittareiden kalibrointi

Kaikkiin väestönsuojiin suositellaan säteilymittaria. Säteilymittarit tulisi tarkastaa viiden vuoden välein. Kauttamme saat säteilymittareiden tarkastukset, kalibroinnit ja korjaukset.

Vuosihuoltosopimus

Tarjoamme väestönsuojan vuosihuoltosopimusta, jolla kiinteistön omistaja varmistaa, että väestönsuoja on käyttökunnossa lain edellyttämässä ajassa ja laitteet sekä järjestelmät toimivat moitteetta.