Väestönsuojan huoltotyöt

Väestönsuojien muutos-, korjaus- ja huoltotyöt ammattitaidolla

Korjaamme väestonsuojat

Väestönsuojan kunnosta vastaa pääsääntöisesti kiinteistön omistaja. Usein väestönsuojat ovat muussa käytössä eikä niistä pidetä riittävästi huolta, joten niiden kunto on saattanut päästä huonoksi. Pitämällä huolta väestönsuojasta omistaja varmistaa, että suoja on lainsäädännön mukaisessa valmiudessa. Lisäksi säännöllisellä huollolla ylläpidon kustannuksia voidaan ennakoida, eikä synny ikäviä yllätyksiä.

Väestönsuojan kunnossapito vaatii säännöllistä huoltoa, joka kannattaa hankkia alan asiantuntijalta. Korjaamme kaiken kokoisia ja kaiken ikäisä väestönsuojia Etelä-Suomen alueella. Vanha väestönsuoja on mahdollista uudistaa nykyaikaiseksi väestönsuojaksi, mikä voi vaatia suurempaa remonttia. Toteutamme kaikki väestönsuojien muutos-, korjaus- ja huoltotyöt ammattitaidolla. Meiltä löytyy erikoisosaamista palokatkojen asentamiseen ja sähkötöihin. 

Ota yhteyttä

Väestönsuoja kuntoon

Väestönsuojan tarkastuksella voidaan selvittää väestönsuojan kunto ja mahdolliset korjaustarpeet. Lisäksi eri laitteiden kunnosta tulee huolehtia laitevalmistajien ohjeiden mukaisesti.

Vuosihuoltosopimus

Tarjoamme väestönsuojan vuosihuoltosopimusta, jolla kiinteistön omistaja varmistaa, että väestönsuoja on käyttökunnossa lain edellyttämässä ajassa ja laitteet sekä järjestelmät toimivat moitteetta.